Acerca de

OM OSS

OM OSS

Pareto Marketing UF är ett företag som vill hjälpa småföretagare att skapa, förbättra och underhålla sina webbsidor. En webbsida och dess underhållning kan vara en stor utgift som många småföretag inte har resurser för. Vår uppgift är att kunna göra en mycket funktionell och stilren webbsida till ett rimligt pris för kunden; ett pris som majoriteten av småföretagare har möjligheten att betala.

 

“Sök bara upp en restaurang i närheten”

 

När man idag ska leta efter en resturang i området får man med hjälp av google upp ett utbud av valmöjligheter. Majoriteten av webbsidorna man får upp är de stora restaurangkedjorna. Sällan händer det att de små företagen och restaurangerna syns på första sidan. Trenden är tydlig: småföretag varken syns eller blir inte inkluderade. Många små restaurangers webbsidor är sällan navigerbara, dåligt visade menyer och inga bokningssystem finns. Ibland finns det endast facebooksidor med suddiga menyer. Det här scenariot är endast ett resultat av för dyra och ohanterbara webbsidor och är anledningen till att vi startade Pareto Marketing UF.

 

“Jag har inte tid för detta”

 

Varje gång du ska sätta upp en skruv går du inte och köper en ny skruvmejsel. Du har redan en egen och vet mycket väl hur du använder den. Många vet däremot inte hur enkelt det är att använda skruvmejseln och betalar istället andra dyra pengar för att göra arbetet åt dem. Se det som att vi säljer skruvmejseln en gång till våra kunder och visar dom hur man själv sätter upp skruvarna i framtiden. Vi vill hjälpa småföretagen att inse hur kul och simpelt det är att driva en egen webbsida.